Copywriting | Les Petits Pitous

462668_152957081510442_897353295_oIk leerde de 8 Les Petits Pitous, een knuffelcollectie die geboren werd in 2012 bij Paradiso Toys, persoonlijk kennen. Elke knuffel heeft zijn eigen karakter en leeft in zijn fantasiewereld. Dat kan je ervaren aan het design – door Punch – van elke Petit Pitou.

Aan mij de eer om de knuffeldieren leven in te blazen met woorden. Voor de catalogus, de website en de label tags. Een sfeerstukje:

Meneer Pitou wilde maar één ding en dat is piloot worden. Het is hem gelukt! Nu vliegt hij hoog boven de wolken in zijn luchtballon. Op zoek naar de mooiste plekjes in de Les Petits Pitous wereld. Meneer Pitou neemt je mee op ontdekkingsreis. Stap mee in zijn zweefballon en leer al zijn vriendjes kennen. Koffertje ingeladen? Fotocamera bij? Paspoort bij de hand? Vliegen maar!

Leer de vriendjes kennen

Les Petits Pitous zijn al lang goede vriendjes. Dat komt omdat ze nooit een geheim verder vertellen. Heb jij een geheim dat niemand mag weten? Les Petits Pitous bewaren het voor jou in hun verborgen buikzakje.

466988_152954194844064_721602789_o

Zie je daar die rode boerderij beneden? Zie je de witte schaapjes grazen in de wei? Hoor je de tractor rijden? We komen dadelijk aan bij de Les Petits Pitous Boerderij!

614527_152953488177468_938307569_o

Zie je de stralende zon weerkaatsen? Hoor je de golven over het strand rollen? Voel je de tropische warmte? We landen zo meteen in de Les Petits Pitous Jungle! 

Zacht slapen 

De lucht boven Les Petits Pitous land kleurt zachtjes rood en vult zich met bloemetjes, stipjes en hartjes. De zon maakt zich klaar voor de nacht. Stap je weer de luchtballon in? Kruip lekker dicht tegen je nieuwe favoriete vriendje aan. Mevrouw Pitou dekt jullie zachtjes toe. Kijk, de lucht wordt donkerder en staat al vol sterretjes. Meneer Pitou brengt ons naar dromenland. Welk nieuw avontuur staat jullie daar te wachten?


Over Les Petits Pitous

Ontdekken, dat is de essentie van de Les Petits Pitous collecties. Het staat centraal in de wereld van onze kleintjes. Die wereld leren ze graag spelenderwijs kennen. Elke Les Petits Pitous knuffel verrast, verlekkert en moedigt je kleuter aan. De variatie in stoffen, een verborgen geluid, de vrolijke gezichtsexpressies, de oneindige klerenwissel, en het hele universum van Les Petits Pitous maken dit hét speelgoed voor de stimulatie van een fantasierijke en creatieve geest. Ook mama’s en papa’s raken verslingerd aan Les Petits Pitous. De verfijnde kleuren, de fluweelzachte stofjes en de sprekende karakters laten de ouder toe de verwondering met het kind te delen.

Dit is een verhaal voor anderen. Alle publicaties op deze website mogen niet door derden gebruikt worden zonder toestemming. Neem contact.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s