Audiostory | Geheim op trein

Herkenbaar. Heftig. Pakkend. Die reacties kreeg mijn audiostory die ik maakte voor het postgraduaat Digital journalism en content. Het voelt moeilijk om te zeggen, maar ik wilde identificatie uitlokken. Ook al is dit verhaal niet autobiografisch, omwille van andere redenen voel ik me toch verbonden met vrouwen die moeilijkheden hebben om zwanger te worden. Een ode aan stil en alledaags verdriet binnen deze opdracht:

Vertel met enkel geluid een verhaal van 3 à 5 minuten over een gewone man/vrouw die geheel onverwacht een acuut medisch probleem tegenkomt. Gebruik hierbij zeker: het geluid van een voertuig naar keuze, het geluid van een dier naar keuze, het geluid van water en/of de zee én in totaal slechts 20 seconden muziek. 

Floris Daelemans, vree bedankt voor de leuke opdracht. Ik. Wil. Nog. Charlie Magazine plaatste het ook in haar digitale speeltuin voor gastredacteurs.

 

Dit is een eigen verhaal. Ik maak ook verhalen voor anderen. Alle publicaties op deze website mogen niet door derden gebruikt worden zonder toestemming. Neem contact.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s