Podcast | Kladversie

Wat vertelt een notaboekje over iemand? Wie durft het aan zijn kleine boekje te delen? Bij wie mogen we in het hoofd, of wie weet zelfs de ziel, binnenkijken? Ik trek op onderzoek in mijn eerste podcast ‘De kladversie van’. Jill Marchant, dichter en winnaar Naft voor Woord 2016, bijt de spits af met cola, spacecake en vogels. Bedankt voor het intieme, kleine, zorgeloze gesprek, Jill!

“Da’s zo mijn plek om te landen.” – Jill Marchant in ‘De kladversie van’

En nu… op zoek naar het volgende notaboekje (of een verzameling post-it’s, volgekladde treintickets, evernotes, mailconcepten en emails naar jezelf, of zielsroerselen in the cloud).

In de volgende sessie van ‘De kladversie van’ krijgen we trouwens nog een prachtig cadeau van Jill Marchant. Tot binnenkort.

Wie meer dan de krabbels van Jill Marchant wil lezen, moet zeker haar blog uitkammen. Op verhaalgemaak.wordpress.com vind je haar afgewerkte gedichten en gedachten. In deze podcast raken we ‘Koffie om mee te nemen‘, ‘Wanneer de tijd klaar is‘, ‘Nachtschade‘ en ‘Heuvelen‘ kort aan.

Dit is een eigen verhaal. Ik maak ook verhalen voor anderen. Alle publicaties op deze website mogen niet door derden gebruikt worden zonder toestemming. Neem contact.

1 Comment

Reacties zijn gesloten.