Audiostory | Bruidsgeluid

Toen ik de Zoom H6 kocht, trok ik ermee naar een trouwfeest voor een eerste try-out van ‘Bruidsgeluid‘. De zenuwen gierden door mijn lijf, maar mijn goesting – al babbel ik niet zo graag hoor, ahum – en nieuwsgierigheid namen snel de bovenhand.

Met dit nieuwe concept wil ik een luisterverhaal maken over een koppel en hun huwelijksfeest. Zou me dat lukken? Ik puzzel momenteel de mooiste geluiden en gesprekken aan elkaar. Bruidsgeluid staat nog in de kinderschoenen, maar is vastberaden om binnenkort op high heels te lopen.

“Het was magisch om enkele weken voor onze trouwdag met Petra te praten over hoe we mekaar leerden kennen en waarom we ons willen verbinden. Het was alsof we met een priester aan tafel zaten. Maar véél leuker, en met een micro onder onze neus natuurlijk. Ze liet ons al een kort stukje horen, en het heeft me erg ontroerd. We zijn razend benieuwd naar de volledige montage. Ons eigen luisterverhaal, wauw! ” – bruid Nathalie

Dit is een eigen verhaal. Ik maak ook verhalen voor anderen. Alle publicaties op deze website mogen niet door derden gebruikt worden zonder toestemming. Neem contact.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s